ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/-ΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΨ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Εγγραφή των φοιτητών/-ριών του Τμήματος Φιλοσοφίας, που προήλθαν από την κατάτμηση του ΦΠΨ, στο Κέντρο Λειτουργίας και Διαχείρισης Δικτύου (ΚΛΕΙΔΙ) για την απόκτηση νέου λογαριασμού στις υπηρεσίες my-studies, η-τάξη, Εύδοξος κ.ά.

 

Οι φοιτητές/-ριες του Τμήματος Φιλοσοφίας, που προήλθαν από το ΦΠΨ, οφείλουν να αιτηθούν εκ νέου  την εγγραφή τους στο Κέντρο Λειτουργίας και Διαχείρισης Δικτύου (ΚΛΕΙΔΙ) για την απόκτηση νέου λογαριασμού για τις υπηρεσίες my-studies, η-τάξη, Εύδοξος κ.ά. Αυτό γιατί πια το αναγνωριστικό του Τμήματός μας είναι το 1574 και όχι το 1562.

Η διαδικασία είναι η ακόλουθη: πρέπει να επισκεφθείτε τη σελίδα webadm.uoa.gr και να συμπληρώσετε την αίτηση, επιλέγοντας τους συνδέσμους: «Αίτηση Νέου Χρήστη» ^ «Προπτυχιακοί φοιτητές». Κατά τη διαδικασία εγγραφής σας, προκειμένου να αναγνωριστείτε από το σύστημα, θα σας ζητηθεί να δώσετε:

  • τον Πλήρη Αριθμό Μητρώου (13 ψηφία: 1574 ακολουθούμενο από το έτος εισαγωγής και τον 5ψήφιο Αριθμό Μητρώου) και
  • τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας (Ο αριθμός ταυτότητας θα πρέπει να αποδίδεται χωρίς κενά και με ελληνικούς κεφαλαίους χαρακτήρες όπου αυτό χρειάζεται)

Μετά την αναγνώριση από το σύστημα, θα σας ζητηθεί να δώσετε το ονοματεπώνυμό σας, με ελληνικούς αλλά και λατινικούς χαρακτήρες. Πρέπει να δώσετε επακριβώς το όνομα και το επώνυμό σας και όχι κάποιο υποκοριστικό.

Μετά την ορθή συμπλήρωση και υποβολή αυτών των στοιχείων θα σας ανακοινωθεί ο Αριθμός Πρωτοκόλλου της αίτησης σας, καθώς και ένας αριθμός PIN που θα σας χρησιμεύσει στην ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.

Τα στοιχεία που δώσατε θα ελέγχονται τις εργάσιμες μέρες και ώρες από τη Γραμματεία του Τμήματος.

Ακολουθώντας το σύνδεσμο «Ενεργοποίηση Λογαριασμού (μέσω PIN)», στη σελίδα webadm.uoa.gr, μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της αίτησής σας. Αν τα στοιχεία σας έχουν εγκριθεί, θα σας ζητηθεί να ορίσετε το αρχικό Password που θα έχετε και θα σας ανακοινωθεί το Username που θα χρησιμοποιείτε για αυτή την υπηρεσία.

Μετά την έγκριση των στοιχείων σας από τη γραμματεία και την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες my-studies, η-τάξη, Εύδοξος κ.ά., όπως και πρώτα.