ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ (WEBINAR) ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ: ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ»

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 και ώρες 18.00 - 21.00 θα πραγματοποιηθεί το σύγχρονο εξ-αποστάσεως επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Τα βότανα στη ζωή μας: Επιστήμη των Πολιτών και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» με την επιστημονική ευθύνη και οργάνωση του Εργαστηρίου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με το ΚΠΕ Μακρινίτσας. Το σεμινάριο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Τα Βότανα στη ζωή μας», που συντονίζει το ΚΠΕ Μακρινίτσας, και του Ευρωπαϊκού έργου Horizon 2020 #Cos4Cloud. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και εκπαιδευτικούς των ΚΠΕ, που είναι μέλη του Δικτύου, καθώς και σε εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται για το θέμα.

Εισηγητές θα είναι η Διευθύντρια του ΕργΠΕ-ΕΚΠΑ, Αναπλ. Καθηγήτρια Μαρία Δασκολιά και μέλη της ερευνητικής ομάδας: ο Δρ. Δημήτρης Γκότζος, και οι υποψ. Διδακτόρισες Άννα Τρίγατζη, Ματρώνα Παππά και Ζαχαρένια Δασκαλάκη.

Σε όσους παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα χορηγηθεί ψηφιακά βεβαίωση συμμετοχής. Υποχρεωτική είναι η αίτηση συμμετοχής στο σεμινάριο, βάσει της οποία θα λάβουν όλοι οι εγγεγραμμένοι το link για να παρακολουθήσουν: https://docs.google.com/.../1gbmxbT3xqsrA0Q2GJ.../closedform

https://minedu-secondary.webex.com/minedu-secondary/j.php?MTID=m806599c627fa6b6342e25aab89ef0533