ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ CIVIS

[CIVIS] DOCTORAL SCHOOL IN HUMANITIES BY STOCKHOLM UNIVERSITY - ONLINE COURSES SPRING 2023

Ποιους αφορά:  Υποψήφιους/ες Διδάκτορες όλων των ειδικοτήτων και επιστημονικών πεδίων

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:  15 Δεκεμβρίου 2022

Περίοδος διεξαγωγής μαθημάτων:  Εαρινό εξάμηνο-Άνοιξη 2023

ECTS:  7,5

Γλώσσα:  Αγγλικά

Το Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης, μέλος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου του CIVIS, προσφέρει  δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα  που άπτονται των Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών και είναι ανοιχτά προς Υποψήφιους/ες Διδάκτορες όλων των επιστημονικών πεδίων, από τα Παν/μια μέλη της συμμαχίας.

Οι αιτήσεις που γίνονταιστη  φόρμα συμμετοχής  θα είναι ανοιχτές έως τις 15 Δεκεμβρίου 2022. Σημειώνεται, πως η αίτηση του ΥΔ για το μάθημα που τον ενδιαφέρει, μαζί με το motivation letter και τα απαραίτητα δικαιολογητικά (επίσημο πιστοποιητικό εγγραφής ή βεβαίωση εγγραφής) που επαληθεύουν την ιδιότητα του αιτούντος ως Υποψήφιου/ας Διδάκτορα, πρέπει να αποσταλούν από τον/την επιβλέποντα/ουσα Καθηγητή/Καθηγήτρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση doctoralschool[at]hum.su[dot]se. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις προϋποθέσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα εδώ.

Τέλος, για τυχόν ερωτήσεις και απορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον αρμόδιο Lars Nordgren, Research Officer, στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: lars.nordgren[at]su[dot]se.

Εκ μέρους του γραφείου του CIVIS στο ΕΚΠΑ